hírlevél törzsvendégprogram

Pause Play
 

Szállás Pöstyén legszebb részén, a Vág-folyó partján

Élvezze a festői környezetet, a termálvíz gyógyító erejét és a modern szolgáltatásokat!

Szlovákia egyik gyöngyszeme a 900 éves múlttal rendelkező városka, amelynek hivatalos jelképe 1945 óta a „Mankótörő” szobor. A település világhírét a Vág-folyó fürdőszigetén feltörő termálvíznek köszönheti, melyet már a rómaiak is gyógyításra használtak. A gyógykezelések fájdalommentesen és igen kellemes körülmények között segítenek a tünetek enyhítésében, valamint megszüntetésében. A 67 °C-os termálvíz és iszapja kénes, radioaktív összetevőivel kiválóan alkalmas a bőr- és mozgásszervi betegségek, reumatikus és idegi eredetű panaszok kezelésére. Sok híresség, köztük a zeneszerző Beethoven, Mária Terézia és Sissi is pihent már az üdülőhelyen.

A Danubius szállás Pöstyén hangulatos városában remek kikapcsolódást biztosít. A nyolc pöstyéni Danubius Hotels szálloda többsége a fürdőszigeten található. Válogasson a gyógykezelések mellett wellness-, fitness- és sportlehetőségeink közül! Próbálja ki a szaunákat, a bel- és kültéri medencéket, a golf- és teniszpályát, de kerékpározhat, bowlingozhat vagy akár horgászhat is az aktív kikapcsolódás jegyében! Ízlelje meg éttermeinkben a szlovák konyha specialitásait: a sztrapacskát vagy a pompost!

 

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Időjárás
Jelenlegi időjárás
jobbára napos
8.7°C
2017.március30.
kissé felhős
5°C - 17°C
2017.március31.
jobbára napos
7°C - 19°C
2017.április01.
jobbára napos
7°C - 19°C
2017.április02.
jobbára napos
7°C - 19°C
2017.április03.
kissé felhős
5°C - 18°C
2017.április04.
jobbára napos
6°C - 18°C
2017.április05.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.április06.
jobbára napos
6°C - 18°C
2017.április07.
jobbára napos
6°C - 18°C
Térkép Webkamera

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X